Sliter du med håravfall? Nytt legemiddel Propecia kan være en løsning

Posted on januar 11th, 2020 by

kjøpe Propecia i thailand
Kjøpe Propecia I Bulgaria

Behandle hårtap med Propecia

Pasientens egenvurdering ble oppnådd ved hvert klinikkbesøk fra et selvadministrert spørreskjema, som inkluderte spørsmål om deres oppfatning av hårvekst, hårtap og utseende. Denne egenvurderingen demonstrerte en økning i hårmengden, en reduksjon i hårtap og forbedring i utseendet hos menn behandlet med PROPECIA. Den generelle forbedringen sammenlignet med placebo ble sett så tidlig som i 3 måneder (p <0,05), med forbedring opprettholdt over 5 år.

Undersøker Propecia

Undersøkelsesvurderingen var basert på en 7-punkts skala som evaluerte økninger eller reduksjoner i hårbunnen ved hvert pasientbesøk. Denne vurderingen viste signifikant større økning i hårvekst hos menn behandlet med PROPECIA sammenlignet med placebo så tidlig som 3 måneder (p <0,001). Etter 12 måneder vurderte etterforskerne 65% av mennene som ble behandlet med PROPECIA å ha økt hårvekst sammenlignet med
37% i placebogruppen. Etter 2 år vurderte etterforskerne 80% av mennene som ble behandlet med PROPECIA som å ha økt hårvekst sammenlignet med 47% av mennene som ble behandlet med placebo. Etter 5 år vurderte etterforskerne 77% av mennene som ble behandlet med PROPECIA som å ha økt hårvekst, sammenlignet med 15% av mennene som ble behandlet med placebo.

effektivitet

Et uavhengig panel vurderte standardiserte fotografier av hodet på en forblindet måte basert på økning eller reduksjon i hårbunnen av håret ved bruk av samme 7-punkts skala som etterforskerens vurdering. Etter 12 måneder hadde 48% av mennene som ble behandlet med PROPECIA en økning sammenlignet med 7% av mennene som ble behandlet med placebo. Etter 2 år ble det påvist en økning i hårvekst hos 66% av mennene som ble behandlet med PROPECIA, sammenlignet med 7% av mennene som ble behandlet med placebo. Etter 5 år behandlet 48% av mennene
PROPECIA viste en økning i hårvekst, 42% ble vurdert til å ikke ha noen forandring (ingen ytterligere synlig progresjon av hårtap fra grunnlinjen) og 10% ble vurdert til å ha mistet hår sammenlignet med
grunnlinje.

placebo

Til sammenligning viste 6% av mennene som ble behandlet med placebo en økning i hårvekst, 19% ble vurdert til å ikke ha noen forandring og 75% ble vurdert til å ha mistet hår sammenlignet med baseline.
Andre resultater i Vertex Baldness Studier fant at et spørreskjema om seksuell funksjon ble selvadministrert av pasienter som deltok i de to toppunktet skallethetsforsøk for å oppdage mer subtile endringer i seksuell funksjon. Ved måned 12 ble statistisk signifikante forskjeller i favør av placebo funnet i 3 av 4 domener (seksuell interesse, ereksjon og oppfatning av seksuelle problemer). Det ble imidlertid ikke sett noen signifikant forskjell i spørsmålet om generell tilfredshet med
sexliv.

Hva studiene viser

I en av de to toppunktet skallethetstudiene ble pasientene spurt om kroppshårvekst uten hodebunn. PROPECIA så ikke ut til å påvirke kroppshår som ikke hadde hodebunnen. 5 Referanse-ID: 2932096 Studie hos menn med hårtap i det fremre midt-hodebunnen Område En studie av 12-måneders varighet, designet for å vurdere effekten av PROPECIA hos menn med hårtap i det fremre midt-hodebunnen, viste også signifikante økninger i hårtelling sammenlignet med placebo. Økninger i hårtallet ble ledsaget av forbedringer i pasientens egenvurdering, undersøkelsesvurdering og rangeringer basert på standardiserte fotografier. Hårtelling ble oppnådd i det fremre midt-hodebunnen og inkluderte ikke området med bitemporal resesjon eller det fremre hårfestet.

Sammendrag av kliniske studier hos menn

Kliniske studier ble utført på menn i alderen 18 til 41 år med mild til moderat grad av androgenetisk alopecia. Alle menn behandlet med PROPECIA eller placebo fikk en tjærebasert sjampo (Neutrogena T / Gel® * Shampoo) i løpet av de første 2 årene av studiene. Klinisk bedring ble sett så tidlig som i 3 måneder hos pasientene som ble behandlet med PROPECIA og førte til en netto økning i hårtallet i hodebunnen
og gjenvekst av hår. I kliniske studier i opptil 5 år bremset behandling med PROPECIA den videre progresjonen av hårtap observert i placebogruppen.

Generelt fortsatte forskjellen mellom behandlingsgrupper å øke gjennom de 5 årene av studiene. Etnisk analyse av kliniske data fra menn. I en kombinert analyse av de to studiene på toppunkt skallethet var gjennomsnittet av hårtellingen fra baseline 91 mot -19 hår (PROPECIA vs placebo) blant kaukasiere (n = 1185), 49 mot -27 hår blant svarte (n = 84), 53 mot -38 hår blant asiater (n = 17), 67 mot 5 hår blant latinamerikanere (n = 45) og 67 mot -15 hår blant andre etniske grupper (n = 20). Pasientens egenvurdering viste forbedring på tvers
rasegrupper med PROPECIA-behandling, bortsett fra tilfredsheten med frontalhårlinjen og toppunktet hos svarte menn, som generelt var fornøyde.

Studie i kvinner

I en studie som involverte 137 postmenopausale kvinner med androgenetisk alopecia som ble behandlet med PROPECIA (n = 67) eller placebo (n = 70) i 12 måneder, kunne ikke effektivitet påvises. Det var ingen forbedring i hårtelling, egenvurdering av pasienten, vurdering av undersøkelser eller rangeringer av standardiserte fotografier hos kvinnene som ble behandlet med PROPECIA sammenlignet med placebogruppen (se INDIKASJONER OG BRUK). INDIKASJONER OG BRUK PROPECIA er kun indikert for behandling av håravfall hos menn (androgenetisk alopecia) hos menn. Sikkerhet og effekt ble påvist hos menn mellom 18 og 41 år med mildt til moderat hårtap i toppunktet og det fremre midten av hodebunnen (se KLINISK FARMAKOLOGI, Kliniske studier). Effektivitet i bitemporal lavkonjunktur er ikke fastslått. PROPECIA er ikke indisert hos kvinner (se KLINISK FARMAKOLOGI, Kliniske studier og KONTRAINDIKASJONER). PROPECIA er ikke indisert hos barn (se FORHOLDSREGLER, Pediatrisk bruk). KONTRAINDIKASJONER PROPECIA er kontraindisert på følgende måte: Graviditet. Finasteridbruk er kontraindisert hos kvinner når de er eller kan være
gravid.

Konklusjon

På grunn av evnen til type II 5a-reduktasehemmere til å hemme omdannelsen av testosteron til DHT, kan finasterid forårsake avvik i det ytre kjønnsorganet hos et mannlig foster av en gravid kvinne som får finasterid. Hvis dette stoffet brukes under graviditet, eller hvis graviditet oppstår under inntak av dette stoffet, bør den gravide kvitteres for den potensielle faren for det mannlige fosteret. (Se også ADVARSLER, EKSPONERING AV KVINNER – RISIKO FOR MANN FETUS; FORHOLDSREGLER, Informasjon til pasienter og graviditet.) Hos rotter har lave doser finasterid gitt under graviditet gitt abnormiteter i det ytre kjønnsorganet hos mannlige avkom.

Tags: , , , , ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

8 Responses to 'Sliter du med håravfall? Nytt legemiddel Propecia kan være en løsning'

 1. Elias Hauger sa:

  Jeg har lidd av moderat hårtap og er veldig fornøyd med resultatene av denne behandlingen så langt. Håret mitt er mye tykkere enn det var for et halvt år siden.

 2. Edvard Haukland sa:

  Hvor lang tid tar det for Propecia å vokse tilbake hår? Kan kvinner bruke Propecia? Kan noen aldersperson bruke Propecia?

 3. Mikael Westby sa:

  Jeg ble anbefalt Propecia fra legen min for et par måneder siden, og jeg er så takknemlig for at det har fungert for meg. Jeg vil absolutt anbefale det.

 4. Rune Formo sa:

  Jeg føler at menn ikke bør ta propecia fordi hele poenget er å se bra ut, og hvis du ikke er trygg på deg selv, betyr det ikke noe hvordan du ser ut. Jeg føler at de som tar det, bør ta en begrenset mengde på grunn av bivirkninger som erektil dysfunksjon og depresjon.

 5. Knut Marcussen sa:

  Hårtapet mitt er ganske alvorlig siden jeg var 20 år gammel, men når Propecia nå kommer tilbake, føler jeg at jeg er ung igjen, og kvinnene har lagt merke til det.

 6. Asmund Fjelstad sa:

  Jeg var veldig skeptisk da jeg først fikk Propecia. Imidlertid var jeg så flau over baldingen min at jeg var villig til å prøve hva som helst. Det tok en stund, men det fungerte etter hvert bra for meg.

 7. Roy Huitfeldt sa:

  Jeg har prøvd så mange produkter for å hjelpe med balding, og dette er den eneste som faktisk har fungert og jeg elsker.

 8. Eivind Holum sa:

  Propecia er en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle mannlig skallethet. Det er kun tilgjengelig i Storbritannia etter privat resept. Propecia er den velkjente merkevareversjonen av den aktive ingrediensen "finasteride" som har blitt brukt til å behandle håravfall siden 1990-tallet. Propecia virker ved å forhindre at testosteron i kroppen omdannes til et hormon som kalles DHT (dihydrotestosteron). DHT blokkerer absorpsjonen av viktige næringsstoffer som kreves for sunne hårsekker, noe som forårsaker skallethet av menn. Ved å blokkere effekten av DHT, reduserer Propecia håravfall og i noen tilfeller reverserer det. Dette fører til tykkere, sunnere utseende hår når hårsekkene får næringsstoffene de trenger. Men for at Propecia skal ha effekt på håravfall, må du ta en tablett hver dag. Hvis behandlingen avsluttes, vil hårtapet komme tilbake innen 6-8 måneder. Propecia påvirker bare hårvekst på hodet, og ikke på andre deler av kroppen. Når den tas riktig (en tablett hver dag), bør Propecia begynne å vise resultater etter tre måneder. Hos noen menn kan det imidlertid ta lengre tid å utvikle positive effekter. Av denne grunn er det viktig å ikke bli motløs for tidlig i behandlingen. Imidlertid, hvis du har tatt Propecia i mer enn 12 måneder og ennå ikke ser en forskjell, er det lite sannsynlig at behandlingen vil begynne å virke etter dette tidspunktet. I dette tilfellet bør du snakke med fastlegen din om hvordan du går frem. Svært få menn opplever bivirkninger når de tar Propecia. Imidlertid har alle medisiner en risiko, og noen ganger opplever noen menn (1,5% av mennene) redusert sexlyst eller erektilproblemer. En utslett eller ømhet rundt brystvortene er også potensielle bivirkninger for noen menn.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *