Propecia Til Norge

Posted on juni 10th, 2018 by

kjøpe Propecia forum
Kjøpe Propecia Forumet

For noen år siden, Merck & Co, en av de største farmasøytiske selskapene i verden, fant Propecia (eller den aktive ingrediensen Finasteride) en antiestrogenic stoff, en fantastisk venn av de menn som mistet sine dyrebare hår på grunn av irriterende overkant av Testoterone, selv om denne ikke-hormonelle steroid derivatet er ikke en androgene antagonist riktig som flutamide kan også bidra til å bekjempe overvekst i benign prostatahyperplasi (BPH).

Allerede fokus på virkningsmekanismen er enkelt; Er basert på å transformere testosteron i kroppen i dihydrotestosteron en inaktiv form av det uten å øke utskillelsen av LH eller FSH. Blant de viktigste advarselen er at under ingen tilstand bør en kvinne eller et barn spiser det, spesielt gravide kvinner eller mistenkt graviditet, siden forbruket av denne medisinen som kan vare i kroppen i opptil sju dager kan forårsake alvorlige misdannelser på Fosteret i vekst.

Propecia er noen ganger brukt i hormonbehandling for trans kvinner på grunn av sin antiandrogen egenskaper, i kombinasjon med en form av østrogen. Imidlertid, lite klinisk forskning har vært gjort på bruk av finasterid for dette formålet, og dokumentasjon av effekt er begrenset.

I tillegg forsiktighet har blitt anbefalt når finasteride er foreskrevet for transseksuelle kvinner, siden finasteride kan være forbundet med bivirkninger som depresjon, angst og selvmordstanker, symptomer som er spesielt vanlig i transseksuell befolkningen og i andre høy-risiko .

Påstandene har blitt arkivert mot Merck & Co. grunnet alvorlige bivirkninger forårsaket av Propecia, som seksuell dysfunksjon og andre bivirkninger forårsaket av Propecia i menn. Blant påstandene i de siste søksmål mot Propecia er at Propecia (Finasteride) kan føre til angst angrep og søvnløshet. Saksøkerne anfører at Propecia fører også til langsiktige bivirkninger, som for eksempel emosjonelle symptomer, som fortsetter å manifestere år etter at pasienter har sluttet å ta stoffet. I juni 2011, FDA har utstedt en advarsel om at Propecia er knyttet til en høyere grad av prostata kreft risiko. At advarselen er basert på en studie inkludert Avodart og Proscar. Propecia har en femtedel av den aktive ingrediensen som er inkludert i Proscar, noe som fører FDA for å fastslå at Propecia bør ha den samme advarselen om risiko for high-grade prostatakreft.

Andre bivirkninger av finasterid inkluderer impotens (1,1-18.5%), unormal utløsning (7.2%), redusert volumet av utløsning (0.9 til 2,8%), nedsatt Seksuell funksjon (2.5%), gynaecomastia – unormal vekst av bryster hos menn – (2.2%) og smerter i testiklene. I en liten andel av tilfellene vanskeligheter i ereksjon kan fortsette på ubestemt tid etter seponering av behandlingen. Den seksuelle bivirkninger av finasterid kan fortsette etter seponering av denne medisinen. Snakk med legen din hvis du har spørsmål om disse bivirkningene.

Opprinnelig utviklet av det Amerikanske forskere og deretter markedsføres over hele verden av Merck & Co. I Norge kan du få det i prisene varierer fra $ 29.99 til $ 97.50 i apotek-kjeder som Priceline apotek eller Apotek Lager. Deres presentasjoner variere avhengig av indikasjon, kan vi finne dem av 1 mg og 5 mg i presentasjoner av 28 og 30 tabletter.

Husk at du aldri bør selvmedisinering hvis helsepersonell har fortalt deg denne behandlingen vil ikke forstyrre det motsatte ved å endre medisiner for en annen. Alltid overføre tvil eller bekymring til legen, og også at Propecia er ikke behandling for alle skallethet. God dag!.

Tags: ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *