Propecia (Finasteride) og bivirkninger.

Posted on august 11th, 2019 by

generiske Propecia i Norge
Kjøp Propecia I Spania

Propecia er et merkenavn for finasterid, en reseptbelagt medisin som brukes til å behandle håravfall hos menn, også kjent som mannlig skallethet. Propecia virker ved å blokkere et hormon i hodebunnen. Når dette skjer, hjelper Propecia til å gjenvinne håret som har gått tapt og forhindre ytterligere håravfall. Propecia er bare godkjent for bruk hos menn og bør ikke tas av kvinner eller barn. Kvinner som er gravide eller som kan bli gravide, skal ikke berøre, håndtere eller komme i kontakt med Propecia tabletter. Propecia kan tas opp gjennom huden og forårsake fødselsdefekter i en mannlig babys kjønnsorganer. Ubrutte Propecia-tabletter er belagt, men de blir farlige hvis de er ødelagte eller knuste. Gravide kvinner bør vaske hendene med såpe og vann og ringe legen med en gang hvis de har hatt direkte kontakt med Propecia tabletter. Ikke håndter Propecia hvis PREGNANT! Hvis du tar Propecia, ta det nøyaktig slik legen din har fortalt deg.

Hvordan bruker Propecia?

Du kan ta Propecia med eller uten mat. Ta Propecia til omtrent samme tid hver dag. Hvis du glemmer å ta Propecia, må du ikke ta en ekstra tablett. Bare ta neste nettbrett når neste nettbrett skal betales. Å ta ekstra doser Propecia vil ikke få håret til å vokse raskere eller bedre. Det kan ta måneder før du merker effekten av Propecia. Menn som tar Propecia, ser litt gjenvekst eller hår som har sluttet å falle ut i løpet av tre måneder eller mer. Propecia er ikke en kur for hårtap. Hvis du slutter å ta Propecia, vil håret som har grodd igjen sannsynligvis gå tapt igjen.

Bivirkninger

Som alle medisiner har Propecia bivirkninger. Disse bivirkningene inkluderer endring i sexlyst, problemer med utløsning eller ereksjon, reduksjon i mengde og kvalitet på sæd. Fortell legen din om andre medisiner du tar før du tar Propecia. Inkluder medisin uten medisin, urtemedisiner, vitaminer og kosttilskudd. Husk også å fortelle legen din om du har leverproblemer, prostatakreft eller allergiske reaksjoner på medisiner. Det er noen andre risikoer du bør vite om når du tar Propecia. Menn som tar Propecia kan ha en økt risiko for å utvikle prostatakreft. Propecia kan også forstyrre screeningstester for denne sykdommen. Snakk med legen din hvis du er bekymret for denne risikoen. Snakk med legen din om disse og andre bivirkninger. Noen seksuelle bivirkninger kan fortsette selv etter at du har sluttet å ta Propecia, så det er viktig å varsle legen din så snart de oppstår. Mens du tar Propecia, må du se etter disse mer alvorlige bivirkningene. Fortell legen din med en gang hvis du opplever tegn på en allergisk reaksjon, som kan inkludere kløe eller elveblest, hevelse i ansiktet eller hendene, hevelse eller prikking i munnen eller halsen, problemer med å puste eller svelge og smerter i brystet. Ring legen din hvis du tar Propecia og utvikler bivirkninger som brysthevelse, smerte eller ømhet, brystklumper eller smerter, utflod i brystvorten Testikkel smerter.

Hvordan få Propecia online?

Du kan få Propecia fra legen din, eller du kan bestille online. Jeg har funnet mange nettsteder som vil levere til Norge, inkludert https://viagrastoreaustralia.com/ Prisene deres varierer fra 40 $ for tretti piller til 216 $ for tre hundre seksti piller. De tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over to hundre dollar. De godtar VISA og mastercard også.

Tags: , ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *