Priligy er et flott, nytt alternativ for problemer menn kan ha under sex

Posted on juli 31st, 2020 by

kjøpe Priligy på nett forum
Kjøp Av Priligy I Norge

Priligy er en unik type medisiner som inneholder et virkestoff kalt "dapoxetin" som tilhører en gruppe medisiner som kalles "selektive serotonin reuptake inhibitors" (SSRIs). Det er også kjent som en "urologisk" medisin. Det Priligy gjør er det øker vesentlig tiden det tar å ejakulere og kan også forbedre kontrollen av ejakulasjon.En viktig bruk av Priligy er til behandling av for tidlig ejakulasjon hos voksne menn i alderen 18 til 64 år. Ikke ta Priligy hvis du er allergisk mot dapoxetin eller andre ingredienser som er involvert i dette legemidlet. Hvis du har hjerteproblemer som hjertesvikt eller problemer med hjerterytmen, samt har en historie med besvimelse. opphisset, irritert eller ikke kan tenke riktig og / eller ha alvorlig depresjon. Dette er alvorlige indikasjoner du må tre i kraft. Andre er hvis du har moderate eller alvorlige leverhelseproblemer. ou bør ikke ta denne medisinen. Hvis du tar noen av disse medisinene, tar du Priligy. Disse medisinene inkluderer medisiner behandlet for depresjon kjent som "monominoksidasehemmere" (MAO-hemmer), Tioridazin som er behandlet for schizofreni, andre typer medisiner som brukes til behandling av depresjon, Litium en behandling for bipolar lidelse, Linezolid som er et antibiotikum som brukes til behandle infeksjoner, Tryptophan brukes til å hjelpe med å sove, johannesurt som er en urtemedisin, Tramadol en behandling mot sterke smerter, og alle typer medisiner som brukes til behandling av migrene. Ta aldri Priligy samtidig som du tar noen av disse medisinene nevnt ovenfor. Hvis du har tatt disse medisinene, er det påkrevd at du må være minst 14 dager etter at du har avsluttet før du tar Priligy. Noen bivirkninger ved bruk av Priligy er anfall, besvimelse eller følelse av å være lett på vei når du står, endringer i humøret og tankene om selvmord eller skade deg selv. Hvis du har noen av disse, slutter å ta medisinen og oppsøk lege umiddelbart. Hvis du er lokalisert i Norge, kan du kjøpe Priligy på alle nettbutikker som tilbyr for eksempel vgraustralia.com 30 mg x 180 piller (Generic Priligy 30 mg) til en total pris på 0,47 med gratis luftpostforsendelse. Den tilbyr også kunder med 60 mg x 180 piller (Generic Priligy 60 mg) for en totalpris på 6,19 inkludert gratis luftpostforsendelse også. Noen andre nettbutikker som tilbyr Priligy i Norge er for eksempel :unteergalway.ie, roguejournals.com, chemistwarehouse.com.au og zella-mehlis.de. Dette er bare noen nettbutikker som alle personer kan kjøpe og få det sendt til dem i Norge. Vennligst sjekk de lokale apotekbutikkene og spør legene dine om du er lokalisert i Norge. Det er en liten sjanse for at det også er Priligy tilgjengelig. Priligy kan komme i to typer tabletter som Priligy 30 mg og 60 mg filmdrasjerte tabletter. Årsaken til dette kan skyldes mengden dosebruk som er relevant for behovet eller den nødvendige mengden som en person ønsker å bruke. Søk også legen din for mer informasjon.

Tags: , , , , , ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

3 Responses to 'Priligy er et flott, nytt alternativ for problemer menn kan ha under sex'

  1. Svenn Steensen sa:

    Dapoxetin, markedsført som Priligy, er et medisin som brukes til behandling av for tidlig utløsning hos menn 18–64 år. Dapoxetin virker ved å hemme serotonintransportøren, øke serotonins virkning ved post-synaptisk spalte, og som en konsekvens av å fremme utløsningsforsinkelse. Data antyder at Priligy (dapoxetin) administrert 1-2 timer før planlagt samleie, er effektivt og godt tolerert, bedre enn placebo (ingen medikament) og øker IELT 2-3 ganger på en doseavhengig måte. Priligy er mest effektiv 1-3 timer etter at den er tatt, men kan noen ganger beholde virkningene i opptil 12 timer. Priligy jobber hos rundt 8 av 10 menn. Disse mennene må merke en dobling eller tredobling av tiden deres ereksjon varer før ejakulasjon. Priligy er ikke en kur og vil bare fungere når du tar den.

  2. Anton Fagerland sa:

    Priligy inneholder et virkestoff som kalles 'dapoxetin'. Dette tilhører en gruppe medisiner som kalles 'selektive serotonin gjenopptakshemmere' (SSRI). Priligy kan også være kjent som en 'urologisk' medisin. PrDapoxetine, markedsført som Priligy, er et medisin som brukes til behandling av for tidlig utløsning hos menn 18–64 år. Dapoxetin virker ved å hemme serotonintransportøren, øke serotonins virkning ved post-synaptisk spalte, og som en konsekvens av å fremme utløsningsforsinkelse øker tiden det tar å ejakulere og kan forbedre kontrollen over utløsning.

  3. Arve Wagle sa:

    Priligy har gjort meg til en glad person igjen. Først fikk jeg ikke resultatene som jeg forventet og ønsket. Jeg fikk en ereksjon, men den varte ikke lenge nok, bare øyeblikk. Da doseringen min ble økt, gjorde den akkurat det jeg ville ha den, og nå har jeg over tilfredsstillende seksuelle opplevelser igjen, og det gjør også min kone

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *