Kjøpe Propecia Jeg Polen

Posted on august 1st, 2018 by

kjøpe Propecia Oslo
Kjøpe Propecia Lovlig På Nett

Nå you’ve sannsynligvis minst hørt av stoffet kalles Propecia. It’s en av de beste løsningene som kommer til tankene når du tenker på mannlig mønster baldness. It’s har vært tilgjengelig på det Australske markedet, og globalt, for en stund. Men hva er det, og hvordan kan en pille for å hindre baldness?
Propecia består av den aktive ingrediensen Finasteride, som er den generisk navn for det. Dette stoffet ble oppdaget i tidlig 1990’s, når en medisinsk studie på barn i Karibien bestemt at de med en viss genetisk mutasjon hadde lavere nivåer av dihydrotestosteron (DHT). Disse reduserte nivåer av DHT viste seg gjennom tid, som ved forfall fagene, som voksne, som ofte hadde mindre prostates. Denne studien ble bemerket av grunnleggende forskning sjef på Merck pharmaceuticals på den tiden. Hans intensjon var å hjelpe mennesker som led av en forstørret prostata. Stoffet ble til slutt markedsført for denne saken, og fant til senere også være nyttig i forebygging av mannlig mønster baldness.
Hva Finasteride ikke er bistand i å forebygge testosteron form konvertering til DHT. DHT er fem ganger mer potent enn testosteron i seg selv og kroppen vil naturlig konvertere noen av testosteron til DHT. Å ha et overskudd av DHT i kroppen har en effekt på mannlig mønster baldness. Ved å blokkere DHT, aktiviteten av Androgen i hodebunnen er redusert. Det antas at en større enn gjennomsnittlig mengden av DHT er en viktig medvirkende faktor til dette skallethet. Hårsekkene er følsom for dette svært potent hormon, og for mye av det hemmer hårveksten.
Ved å redusere mengden av DHT tilstede i hodebunnen, hårsekker som er i stand til å vokse og blomstre som de normalt ville gjort i en person med bare gjennomsnittlig beløp av DHT. Det har vært betydelige mengder av studier utført, som dette stoffet har eksistert siden ca 1975, og er tilgjengelig for publikum siden 1992. Studier har vist at mens du bruker Propecia, menn har fått 30% hår vekst over en periode på seks måneder. That’s en merkbar økning i hårvekst, spesielt for de som lider av lav selvtillit, depresjon, og andre symptomer knyttet til å være misfornøyd med sitt utseende.
Hvis du lider av mannlig mønster baldness, er du absolutt ikke alene. Over 35million menn er berørt av dette, og av at 40% vil oppleve hårtap ved en alder av 35 år. Det er flere løsninger på dette problemet, men de fleste har uønskede bivirkninger. Propecia er den mest brukte reseptfrie formelen som brukes til å hjelpe i forebygging av mannlig mønster baldness. Andre aktuelle løsninger som tar sikte på å stimulere hårsekkene til å vokse, og er ofte mindre effektive. Håret plugger er et kostbart alternativ, som krever flere besøk, hver rapportert å være ganske smertefullt til mottakeren. Ved å stoppe hormon som virkninger hårsekkene og hindrer dem fra å vokse i en sunn, normal måte, Finasteride, eller Propecia, er en av de tryggere og mer effektive alternativer tilgjengelig for å Australske forbrukere, via diskret online bestilling, eller i nærheten på din lokale druggist.

Tags: , ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *