Kjøpe Priligy online

Posted on november 13th, 2017 by admin

Psykologiske effekter av for tidlig utløsning (PE) kan ta en tolv på ikke bare mannen som lider av det, men også hans partner. Det er rapportert at anslagsvis 30% av mennene lider med PE. Tollet det kan ta på et forhold, er ikke bare diagnosen av PE selv, men fokuset som en mann har under kjønn om hvor lenge han varer når hun virkelig skal fokusere på kvinnens behov og ønsker. Denne misdirect i fokus kan ofte føre til andre problemer utenfor soverommet og forårsaker en eventuell avskjøring av måter. På grunn av problemene som PE kan forårsake ikke bare med sex, men med forhold generelt, har det blitt utviklet en rekke teknikker og produkter gjennom årene for å bekjempe problemet med tidlig utløsning (PE). En slik medisin er Priligy.

Kjøp Priligy

 

Priligy er det du vil kalle et aktivt stoff med navnet «dapoxetine». En dapoksetin er en gruppe medisiner som i dag er kjent som «selektive serotonin reuptake inhibitors» eller (SSRIs). I utgangspunktet, hva Priligy gjør er øker tiden det tar for en mann å ejakulere og har den ekstra fordelen av å la en mann ha kontroll over sin utløsning. Begge ting er avgjørende for både en mann og hans partner å ha et rikt og tilfredsstillende sexliv. PE skjer når en mann ikke klarer å kontrollere tiden som ejakulerer. Priligy kan brukes av en hvilken som helst voksen mann i alderen 18 til 64 år. Den primære demografiske for Priligy er menn som lider av PE og som viser en historie om å lide av PE i løpet av de siste 6 månedene. Priligy skal kun administreres som på forespørsel 1-3 timer før seksuell aktivitet oppstår. Priligy bør ikke tas for å forsinke ejakulasjon hos menn som ikke lider av PE, da det kan ha negative bivirkninger. Priligy bør heller ikke tas sammen med andre legemidler, da det kan gi en negativ reaksjon. Det skal bemerkes at Priligy ikke skal tas innen 14 dager etter visse legemidler. Det anbefales at hvis mannen er usikker, har han tatt medisinen innen den perioden at han skulle vente på å ta Priligy. Hovedårsaken til at en mann anbefales å vente hvis han er usikker på legemidlene han tok innen en 14-dagers periode, er at de kan ha negative helseeffekter når de kombineres med Priligy. En mann bør også vurdere sin nåværende helsetilstand sammen med sin lege og gå over alle medisiner før han begynner å bruke Priligy, for å sikre at hans nåværende medisiner ikke er i konflikt med Priligy.

Det er også viktig å merke seg at en fullstendig og grundig kontroll av mannen må utføres av en lege etter de første fire ukene eller etter de første seks dosene av bruk. Det er for forsikring at det ikke er noe underliggende problem som kan skade pasienten senere. Det viktigste å huske med Priligy som med noen medisin er å følge instruksjonene og kontakte legen din så fort og du opplever noen negative bivirkninger.

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *