Kjøp Av Levitra

Posted on september 25th, 2018 by

generic Levitra i Norge
Kjøpe Levitra I Oslo

Levitra er en reseptbelagte medisiner. Det er også kjent som Vardenafil. Levitra er merkenavnet. Stoffet Levitra er for behandling av mannlig erektil dysfunksjon. Vardenafil Levitra eller faller inn i kategorien av legemidler som kalles PDE5-hemmere.
Levitra fungerer ved at mer blod strømmer til penis. Det kan noen ganger være en konstant eller sporadisk problem for menn og dette stopper dem fra å bli i stand til å oppnå og opprettholde en ereksjon. Den aktive ingrediensen fungerer ved å starte en kjede av reaksjoner i penis. Levitra krever seksuell stimulering for å være i stand til å fungere på riktig måte. Corpus Cavernosa (som er to store kamre i penis) fylles med blod under normal penis funksjon. Blodårene som ligger i penis dilate (utvide til å tillate mer blod flyte i) og blodkar, som normalt ville være der for å ta blod fra penis og tilbake i kroppen kontrakt (bli mindre). Dette gjør det mulig for blodet å bo i penis, og tillater en ereksjon. Nitrogenoksid bidrar til å utløse denne kjede av reaksjoner.
Levitra er tilgjengelig i flere dosering størrelser. Den er tilgjengelig i 2,5, 5, 10 og 20 milligram tabletter. Pillene er vanligvis oransje og rundt. Normal starter dosering for Levitra er 10 mg. 10mg av Levitra er tilsvarende 50 mg av Viagra, som er også kjent som Sildenafil. Å tillate Levitra å ha god tid til å tre i kraft, må du ta Levitra en time eller to før du har tenkt på å bli seksuelt aktiv. Du bør ikke overstige en dosering på 1 pille per dag. Dette kan ha alvorlige konsekvenser for helsen din og bivirkninger.
Det er noen bivirkninger og risiko forbundet med Levitra. Noen av disse inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende: fall i blodtrykket (også kjent som hypotensjon), hjerneslag, hjerteinfarkt, svimmelhet, besvimelse, hodepine, urolig mage, tett nese, rennende nese, flushing, blå skjær til objekter, problemer med å fortelle forskjellen mellom fargene blå og grønn, priapisme (som er en smertefull ereksjon som varer lenger enn fire timer), osv. Hvis du har noen av disse bivirkningene, bør du snakke med legen din. Hvis du har en av de mer alvorlige bivirkninger eller farer, for eksempel priapisme, hjerneslag eller hjerteinfarkt du bør få medisinsk hjelp umiddelbart. Hvis du tar poppers recreationally, bør du ikke ta Levitra.
Du kan kjøpe Levitra online, men du bør alltid snakke med legen din først før du starter noen reseptbelagte medisiner for å kontrollere at du er en god kandidat til å ta Levitra. Gjennomsnittlig kostnad for Levitra online er .45 per pille. Levitra kan kjøpes i ulike pakningsstørrelser. Disse pakken størrelser fra 20 piller til 360 piller. Pillene er generelt billigere per enhet hvis de er kjøpt i større mengder.
Levitra er en FDA (Food and Drug Administration) – godkjent medisiner. Det ble opprinnelig laget av tre farmasøytiske selskaper. Disse selskapene var Bayer, GSK (GlaxoSmithKline) og Schering Plough (som er en del av Merck & Co. i dag). Både Bayer og GSK selge Levitra under forskjellige navn. Levitra er solgt av Bayer og Vivanza er solgt av GSK.

Tags: ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *