Hårtap av menn: Når skal menn snakke med legen sin om Propecia?

Posted on juli 21st, 2020 by

Den gjennomsnittlige personen mister omtrent 100 hårsekker per dag. Dette er normalt, og for de fleste mennesker vokser de hårene tilbake. For omtrent 20% av mennene og noen kvinner som bor i Norge, er hårene imidlertid borte for godt.

kjøpe Propecia hellas
Kjøpe Ekte Propecia

Det er en rekke forskjellige grunner til at folk mister håret. For noen mennesker skyldes det genetikk for andre kan det være en sykdom. Det kan til og med være et dårlig kosthold og treningsvaner. I dag skal vi dekke de forskjellige hendelsene bak hårtap og hvordan medisiner som Propecia kan hjelpe deg med å takle et så utbredt problem.

Hvis familien har håravfall, er det virkelig ikke noe betydelig du kan gjøre for å forhindre det.

Denne typen hårtap begynner nesten alltid med en avtagende hårfeste, etterfulgt av tynning i kronen på hodebunnen. Andre former for hårtap har ikke noe direkte mønster. For eksempel vil en mann med en historie med balding i familien merke symptomer år før noen permanent skade kan komme inn. De uten familiehistorie vil oppleve plutselig og raskt hårtap. Hvis du har medisinske problemer som diabetes, lupus eller skjoldbruskproblemer. Det er nesten sikkert at du vil oppleve betydelig hårtap.

Uansett årsak til håravfallet ditt, kan det behandles hvis det fanges tidlig.

Hårtap kan til og med reverseres i de mer avanserte stadiene, men hvis du begynner å lyse opp, er sjansen liten. Propecia er en av de beste behandlingene for hårtap tilgjengelig. Propecia er et medisin som er designet for å behandle hårtap hos menn. Interessant nok kan Propecia også brukes til å stoppe den godartede veksten av prostata. Medisinen kommer i form av en lett å svelge tablett og krever resept for å bruke. Så hvordan fungerer det?

Propecia virker ved å blokkere dannelsen av Dihydro-testosteron som påvirker hårveksten spesifikt.

Alle menn produserer denne typen testosteron, og i en alder av 50 år over halvparten av oss vil merke effekten. Medisinen hjelper til med å forhindre at det oppstår skallethet hos 99% av de som bruker Propecia. Studier og forskning viser at litt mer enn to tredjedeler av menn vokser nytt hår. Dessverre er det noen ulemper med Propecia som bør bli gjort oppmerksom på deg. Jeg tror det mest åpenbare er at når du slutter å ta Propecia, mister du all beskyttelsen. Det betyr at håret ditt vil begynne å tynne og falle ut fordi kroppen din produserer Dihydro-testosteron igjen.

Andre bivirkninger inkluderer svimmelhet og hevelse i hender eller føtter.

I sjeldne tilfeller har menn rapportert impotens og tap av interesse for sex. Jeg nevnte tidligere at Propecia var veldig rimelig. Du kan forvente å betale til en måned for Propecia. Selv om det kan kreve resept, er Propecia vanligvis ikke dekket av forsikring, så du vil mest sannsynlig betale ut av lommen. Heldigvis er det ikke over priser. Faktisk, hvis du handler på nettet, vil du sannsynligvis finne den billigere enn prisklassen jeg nevnte før. Hvis du begynner å se tegn på hårtap, ikke vent! Snakk med legen din i dag og spør dem om Propecia.

Tags: , , , , , ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

3 Responses to 'Hårtap av menn: Når skal menn snakke med legen sin om Propecia?'

  1. Michael Freberg sa:

    Jeg lider av hårtap de siste årene, og jeg følte at jeg skulle prøve ut alternativene mine. Etter å ha brukt produktet i omtrent 6 måneder, begynte resultatene å vises, og jeg begynte å få selvtilliten tilbake.

  2. Ingar Skare sa:

    Jeg er 34 år gammel. Jeg mister hår fra jeg var 27 år og fremover.Jeg konsulterte lege og tok Propecia tablett. De siste 7 årene tar jeg dette legemidlet. Så langt har ingen bivirkninger oppstått på meg. Håret mitt kommer tilbake.

  3. Tom Oddvarson sa:

    To tredjedeler av menn vil oppleve merkbart hårtap etter fylte 35. Hvis du bestemmer deg for å kjempe for å beholde det, kan vi hjelpe med en behandlingsplan og resept (hvis godkjent). Romerske leger kan forskrive FDA-godkjent Finasteride (Generic Propecia) og gi du en behandlingsplan designet av Dr. Tzvi Doron og Dr. Seth Cohen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *