Den aller beste resepten medisin Drugs for mannlig impotens: Levitra

Posted on januar 3rd, 2012 by admin

Artikkel av Patrick Noble

Medicine gjør bruk av Generic Levitra er sikkert en muntlig behandling til behandling av impotens problemer.

Akkurat hvordan Brukes Levitra gir en tablett for å ta gjennom munnen. Det må innhentes etter behov vedrørende En time rett før sex. Noen form for seksuell opphisselse er nødvendig med en penis ereksjon til å skje ved hjelp av Levitra. Levitra må ikke brukes noen ganger hver dag. Levitra kan brukes med eller uten mat.

advarsler / forholdsregler før du tar Levitra, utdanne lege hvis du nå har eller får vært i stand til hjertestans, cerebrovaskulær hendelse, uregelmessige hjerteslag, angina (hjerteproblemer) , eller til og med kongestiv hjertesykdom skuffelse, har store eller til og med redusert blodtrykk nivåer; ha en veldig personlig eller kanskje genealogi av sjeldne hjerte problem referert til som forlengelse med QT-intervall (forlenget QT symptomer); få magert kjøtt problemer; har nedsatt systemproblemer; har vært i stand til blod problemer, som inkluderer sigd mobil eller bærbar anemi, en rekke myelom, eller til og med leukemi, har en blødning eller kanskje blodpropper problem, har en mage sår, en familie gruppe historie av degenerativ oppmerksomhet tilstand ( elizabeth.g,) retinitis pigmentosa;. eller selv har en veldig faktiske fysisk funksjonshemming av penis for eksempel Peyronies sykdom. Du muligens ikke vil ha muligheten til å tilegne Levitra, eller du kan kreve en dose omstilling eller kanskje unik tilsyn hele rettsmiddel i tilfelle du har noen av de situasjonene som er nevnt ovenfor. Til tross for at Levitra bare ikke er foreslått for bruk gjennom kvinner, kan det være inne i Food and Drug Administration ha en baby klassifisering B. Følgelig Levitra bare er ikke sannsynlig å ende opp med å bli dårlig for en god ufødte baby. Levitra bør ikke brukes ved å damer. Det er ikke identifisert uansett om Levitra går i til brystet helmelk. Levitra må ikke forbrukes ved å damer. I tilfelle du er over sekstifem år, kan du være mer tilbøyelig til å møte bivirkninger fra Levitra. En medisinsk ekspert kan godt forskrive en lavere dose med medisiner.

Hoppet Serving Levitra kan brukes ved behov, noe som betyr at du ikke overse et mål.

Sannsynlig Bivirkninger Den vanligste bivirkninger sammen med Levitra er vanligvis:-Hodepine-Flushing-Tett samt rennende nese Levitra kan muligens uvanlig utløse: En hardon som ikke vil forsvinne helt (priapisme). Kjøring under påvirkning en hardere ereksjon som varer over flere flere timer, kjøpe helsetjenester hjelp umiddelbart. Priapisme er å bli behandlet ved første anledning eller langvarig skaden ville skje til penis inkludert midlene til å ha hard-ons. Eye-syn justeringer, som å gå til et glødende blå spore til objekter, samt å ha problemer deling med den reelle forskjellen mellom nyanser oransje og naturlig. Dette er ikke hver av de uønskede bivirkninger forbundet med Levitra. For mer informasjon, kontakt lege eller farmasøyt.

Overdose Finn akutt medisinsk hjelp synes å være overdose blir påstått. Symptomer på en Levitra overdose er ikke identifisert, men du planlegger å omfatte brystsmerter, lumbar smerter, svimmelhet, et uvanlig puls, overdreven perspektiv, samt betennelse i leggen eller kanskje ben.

Mer Informasjon Ikke ta Levitra i tilfelle du:-Ta noen form for medisiner kalt «nitrater» (slags behandlinger vant til å lette brystsmerter som kunne skje på grunn av hjerte-og karsykdommer). Å ha Levitra i kombinasjon med nitrater kan føre til kritiske negative effekter. -Ta legemidler kjent som «alfa-blokkere» (noen ganger godkjent knyttet til menns prostata problemer eller hypertensjon). Tar Levitra sammen med alfablokkere kan godt redusere eget blodtrykket nivå til et farlig nivå. -Din lege kan fastslå at vil sex posisjoner en helserisiko som passer dine behov. Du har en anerkjent nivå av respons eller allergisk reaksjon på din del av Levitra. Bruken av Levitra gir ingen beskyttelse mot std tallet. Rådgivning involverer mennesker med hensyn til å beskytte trinn som kreves for å beskytte mot seksuelt overførbare sykdommer, som HIV (humant immunsviktvirus), er sterkt anbefalt.

Ansvarsfraskrivelse Dette bestemte medisiner info er å dine detaljer formål enkelt, det isn «t planlagt før dette detaljer forsikrer omtrent alle benytter, anbefalinger, narkotika relasjoner, tiltak, eller ubehagelige bivirkninger av behandlingen. Dette er rett og slett standard detaljer, og burde ikke vært avhengig av for nesten alle formål. Det bør ikke tolkes da som inneholder spesifikke instruksjoner for omtrent alle sikkert påvirket person. Vi fraskriver oss alt ansvar til punkt og prikke med denne info, og / eller bare om noen implikasjoner på grunn av anvendelsen av denne info, som inkluderer skader samt ugunstige utfall for å kunne personer samt bolig, likevel slike problemer eller effekter skje. Rett og slett ingen garanti, noen ganger avbildet eller kanskje ment, blir opprettet når det kommer til denne informasjonen.

Tags: , , , , , , ,

Categories: Erektil dysfunksjon piller informasjon

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *